2331022240 6973434417 3ο χλμ. Βέροιας - Νάουσας, Βέροια k.transike@gmail.com
 
 
 
 
 
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
KONSTANTINOS TRANS | Μεταφορές - Μετακομίσεις - Αποθήκευση Βέροια Ημαθίας


Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο φορτηγών, η μεταφορική εταιρεία μας “KONSTANTINOS TRANS” η οποία βρίσκεται στην Βέροια Ημαθίας, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας μεταφορές και μετακομίσεις προς όλη την Ελλάδα.

Είτε είστε ιδιώτες, είτε επιχειρηματίες, η μεταφορική εταιρεία μας σας εγγυάται ασφαλείς μεταφορές και μετακομίσεις, χωρίς φθορά των εμπορευμάτων, των προσωπικών σας αντικειμένων ή του εξοπλισμού σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ
Με καθημερινά δρομολόγια από και προς το Νομό Ημαθίας και Πέλλας, αναλαμβάνουμε μεταφορές εμπορευμάτων. Τα εμπορεύματα διανέμονται και καταλήγουν με ασφάλεια στον προορισμό τους, με σαφείς πληροφορίες για την διάρκεια της μεταφοράς.
 
 
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΟΙΚΟΣΚΕΥΩΝ
Αναλαμβάνουμε την μεταφορά των οικοσκευών σας ή τον εξοπλισμό του γραφείου σας δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην προφύλαξη των αντικειμένων σας και εξασφαλίζουμε για σας πάντα τον οικονομικότερο τρόπο εξυπηρέτησης σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΕΣ
Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορεί να αναλάβει να συλλέξει την αξία των εμπορευμάτων κατά την παράδοσή τους και να την αποδώσει στους δικαιούχους. 
 
 
ΔΙΑΝΟΜΕΣ
Με συνέπεια και επαγγελματισμό, πραγματοποιούμε διανομές εμπορευμάτων από τις κεντρικές αποθήκες των πελατών μας είτε σε τοπικούς αντιπροσώπους, είτε σε καταστήματα λιανικής, φροντίζοντας πάντοτε η διανομή να γίνεται γρήγορα, σωστά και με τα υψηλότερα ποσοστά ασφάλειας.
 
 
 
 
 
 
 
 
Αξίζει να μας εμπιστευτείτε!
Φροντίζουμε να σας δίνουμε πάντα τη λύση που χρειάζεστε. Σκοπός της μεταφορικής εταιρείας μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση και η συνέπεια στις διάφορες απαιτήσεις των πελατών μας.
 
Γνωρίζοντας ότι κάθε μεταφορά είναι μοναδική, στοχεύουμε στο να προσαρμοζόμαστε κατάλληλα για να πετύχουμε μία οργανωμένη και τέλεια μεταφορά ή μετακόμιση για εσάς.
 
 
 
 
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας

για να συζητήσουμε την επιλογή των εργασιών που εσείς επιθυμείτε για την μεταφορά ή την μετακόμισή σας αλλά και  για να σας δώσουμε την προσφορά μας.