2331022240 6973434417 3ο χλμ. Βέροιας - Νάουσας, Βέροια k.transike@gmail.com
 
 
 
 
 
KONSTANTINOS TRANS
Μεταφορές - Μετακομίσεις - Αποθήκευση Βέροια Ημαθίας


H μεταφορική εταιρεία μας “KONSTANTINOS TRANS”  η οποία βρίσκεται στην Βέροια Ημαθίας, δραστηριοποιείται από το 1996 με τις εθνικές μεταφορές, προσφέροντας ολοκληρωμένες και ποιοτικές υπηρεσίες σε επιχειρήσεις και σε ιδιώτες σε όλη την Ελλάδα.

Ξεκίνησε με την επωνυμία “Μεταφορές Tzimpoulas” και με την πάροδο των χρόνων εκσυγχρονίστηκε, εμπλούτισε τις υπηρεσίες της και πλέον έχει καθιερωθεί με την επωνυμία “KONSTANTINOS TRANS”.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ
από & προς το Νομό Ημαθίας και Πέλλας

 
Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο φορτηγών καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας διανομές, αντικαταβολές, μεταφορές εμπορευμάτων αλλά και κάθε είδους μεταφορά ή μετακόμιση σε όλη την Ελλάδα. Παρέχουμε επίσης υπηρεσίες αποθήκευσης για ιδιώτες και επαγγελματίες.

Παράλληλα, με το υποκατάστημά μας στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, καλύπτουμε ένα μεγάλο γεωγραφικό μέρος της χώρας με άμεση και ταχύτατη ανταπόκριση.
 
  Στόχος μας είναι να προσφέρουμε ολοκληρωμένες και αξιόπιστες λύσεις για όλες τις μεταφορές ή τις μετακομίσεις που θέλετε να πραγματοποιήσετε. 

Για εμάς σημαντική προτεραιότητα είναι η ποιοτική εξυπηρέτηση σας, γεγονός που αποτελεί και ένας από τους λόγους για την διαρκώς ανοδική πορεία της μεταφορικής μας εταιρείας.
 
 
 
 
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας

για να συζητήσουμε την επιλογή των εργασιών που εσείς επιθυμείτε για την μεταφορά ή την μετακόμισή σας αλλά και  για να σας δώσουμε την προσφορά μας.